BİTLİS / TATVAN - Karşıyaka Ortaokulu

0(434) 825 18 31
KALE MAH. MENEKŞE CAD. KARŞIYAKA ORTA OKULU BLOK NO: 135 TATVAN / BİTLİS
Vizyon
İstiyoruz ki... Okulumuzdaki tüm öğrencilerimiz orta öğretim kurumlarına girmeye hak kazansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuz bulunduğu coğrafyada tercih edilen, cazibe merkezi haline gelsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda öğretenlerle öğrenenler birbirlerine yardımcı olsun ve tam bir uyum içinde bulunsun, İstiyoruz ki... Okulumuzda görev alan herkes doğruları yaptıklarına emin olsunlar. İstiyoruz ki... Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını, çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
KALORİFERLİ
Şehiriçi Minibüsler sayesinde ulaşım sağlanmaktadır.
Karşıyaka Mahallesi
İlçe merkezine 5 km